Corona Toolkit voor ondernemers gelanceerd

Het zijn bijzondere tijden voor veel ondernemers. Vooral de Detailhandel en Horeca hebben het zwaar door de uiteenlopende maatregelen die getroffen worden om het Corona virus terug te dringen.

Startschot
Op donderdag 11 maart om 17.00 uur heeft Paul de Rook, wethouder van Economische Zaken van de gemeente Groningen, in het Grand Theatre het startschot gegeven voor de Corona Toolkit. Dit gebeurde onder het toeziend oog van vertegenwoordigers van de gemeente Groningen, De Groningen City Club, Koninklijke Horeca Nederland en VNO/NCW MKB Noord. Met de door de Groningen City Club geïnitieerde Corona Toolkit is het voor ondernemers  in detailhandel, horeca en overige MKB mogelijk om zich te laten informeren, inspireren en/of ondersteuning te krijgen op verschillende onderwerpen. 

Programma
Gekozen kan worden uit een veelheid van onderwerpen die betrekking hebben op thema's als Online ondernemerschap, Coaching, Mindset, Marketing&Communicatie en Innovatief ondernemerschap. Een greep uit het programma:

Het volledige programma is te vinden op www.corona-toolkit.nl, waar ondernemers ook hun Ondernemersvoucher kunnen aanvragen.
 
Ondernemersvoucher en subsidies
Veel bijeenkomsten en trainingen zijn kosteloos bij te wonen. Wil je als bedrijf of ondernemer daadwerkelijk het verschil maken en werken aan en voor je bedrijf, dan zijn er verschillende individuele maatwerktrajecten. Voor veel van deze trajecten geldt een flinke korting via een provinciale subsidieregeling of kan een Ondernemersvoucher worden ingezet, waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden of zelfs kunnen worden teruggebracht naar nihil. Deze Ondernemersvoucher is, onder voorwaarden, beperkt beschikbaar voor ondernemers, gevestigd in de gemeente Groningen en wordt mogelijk gemaakt door de Groningen City Club, de gemeente Groningen en Ondernemend Groningen. Direct weten wat de voorwaarden zijn? Klik dan hier.

Direct je Ondernemersvoucher aanvragen? Klik dan hier!

 
De eerste Ondernemersvoucher is door Paul de Rook uitgereikt aan mevrouw Hilde Bolks van Liatelier, gevestigd aan de Vismarkt 48 te Groningen.