Update: gratis webinar: Of toch maar stoppen?

In dit webinar 'Doorgaan, of toch maar stoppen' zal advocaat Jan Hein Mastenbroek (Bout Advocaten) dieper in gaan op zaken die aan de orde komen als je besluit jouw bedrijf niet langer voort te zetten. Een lastige keuze, waar veel bij komt kijken en die begint met de vraag: wanneer moet je stoppen? Wat zijn de signalen, wat gebeurt er als je de loonsteun moet terugbetalen en hoe lang krijg je betalingsuitstel van bank en fiscus? Wat is WHOA?

We behandelen tijdens dit webinar veel vragen, terwijl er misschien nog wel veel meer vragen te stellen zijn. Aan de hand van deze vragen krijg je als ondernemer in ieder geval een beeld van wat er komt kijken bij het beƫindigen van je bedrijf. Een webinar gericht op met name het MKB en bedoeld als handvat om verdere keuzes te kunnen maken.

Voor wie?
Dit online webinar is geschikt voor ondernemers die, al dan niet vanwege de Corona crisis, met de nodige vragen rondlopen over een eventuele beĆ«indiging van hun bedrijf. 

Praktische informatie
Dit online webinar van 18 mei komt te vervallen, maar wordt aangeboden als instructievideo. Je kunt er dus naar kijken op een door jou gekozen moment! De video komt begin juni beschikbaar.

Meld je snel aan door hier te klikken.

 

Kijk voor het volledige aanbod op www.corona-toolkit.nl