Gratis webinar: Het schrijven van een marketingplan

Veel ondernemers zijn druk met hun bedrijf, maar beschikken niet over een goed marketingplan. Men denkt dat dit voor kleinere ondernemingen geen meerwaarde heeft, of vanwege andere prioriteiten die spelen. Er zijn ook ondernemers die hun plannen in het hoofd hebben zitten maar waar een concreet marketingplan er gewoonweg nog niet van gekomen is.

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met de Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen), dé plek voor mkb-ondernemers voor advies en ondersteuning op het gebied van online marketing, sales en communicatie.

Onder leiding van Karel Jan Alsem (lector Marketing aan de Hanzehogeschool) staan we stil bij de meerwaarde van een goed marketingplan. Aan de hand van een concreet stappenplan staan we stil bij jouw klant, de klantreis en duidelijke doelstellingen. Bekijk ook deze video van Karel jan Alsem.

  • Stap 1: Wie is je doelgroep?
  • Stap 2: Wat is je positionering?
  • Stap 3: Breng de customer journey in beeld
  • Stap 4: Bepaal je communicatie

Voor wie?
Dit webinar gaat in op hoe je als ondernemer komt tot een marketingplan voor jouw bedrijf en is geschikt voor alle ondernemers (van startende tot reeds gevestigde). Hoe kun je aan de hand van een duidelijk stappenplan je marketing gericht opzetten. Een praktische en interactief webinar.

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op het volgende moment:

  • Dinsdag 8 juni 2021 vanaf 19.15 uur (+/- 1 uur) 

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email. Dit webinar is ook te combineren met andere webinars op het gebied van marketing en communicatie.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.