Bijeenkomst impact grootschalige werkzaamheden Ringweg

Hierbij nodigen we alle ondernemers uit voor een gezamenlijke bijeenkomst over de impact van alle werkzaamheden waaronder de grootschalige aanpak van de zuidelijke ringweg. Die werkzaamheden bereiken binnenkort een hoogtepunt. Wij gaan dat allemaal merken. Ze hebben namelijk gevolgen voor alle wegen in en rondom de stad. Het hele wegennetwerk krijgt veel meer verkeer te verwerken. Hoe kunnen we ons hierop voorbereiden? Welke maatregelen zijn nodig? Dat staat centraal in deze bijeenkomst. 

In het interactieve programma vragen we welke noodzakelijke maatregelen u gaat treffen om de stad bereikbaar te houden als er begin 2022 gewerkt wordt aan een tijdelijk kruispunt bij het Julianaplein. Gedurende dertien weken wordt het Julianaplein dan in verschillende stukken en fases afgesloten. Dit zal de nodige verkeersoverlast veroorzaken. 

Noteer alvast 2 september 17.00 - 18.00 uur in uw agenda voor deze belangrijke bijeenkomst. Definitieve uitnodiging, programma en mogelijkheid voor aanmelding volgen. Heel graag tot dan! 

Met vriendelijke groet namens alle besturen van: 

Bedrijvenvereniging Zuidoost 

Bedrijvenvereniging West 

Vereniging Bedrijven Noord-Oost 

Groningen City Club 

VNO-NCW MKB Noord 

Groningen Bereikbaar