Opnieuw projectoren in de straat!

De GCC heeft in 2020 een groot aantal projectoren aangeschaft. Destijds om tijdens de Corona periode de sfeer in verschillende straten op ludieke wijze te verhogen. Deze projectoren worden aan de binnenzijde van de winkel bevestigd (aan het plafond of op een statief) en projecteren een boodschap of afbeelding op de straat. Leuk om uiteenlopende boodschappen mee uit te zenden.

In overleg met de gemeente hebben we opnieuw toestemming gekregen om maximaal 50 projectoren aan te brengen in vooraf geselecteerde straten. We mogen maximaal 5 projectoren per straat in stelling brengen en tot uiterlijk eind maart mogen ze blijven hangen (of staan). De volgende straten zijn hiervoor geselecteerd:

- Oude Kijk in ’t Jatstraat

- Stoeldraaierstraat

- Zwanestraat

- Folkingestraat

- Westerhaven

- Astraat

- Brugstraat

- Oude Boteringestraat

- Nieuwe Ebbingestraat

- Oude Ebbingestraat

- Herestraat

- Oosterstraat

- Carolieweg

In 2020 hebben we al een viertal gobo’s (glaasjes t.b.v. de afbeelding) laten ontwikkelen en dit jaar komen daar nog enkele bij. Dit betekent dat we kunnen rouleren qua tekst en afbeelding. Hieronder twee voorbeelden van teksten die we nu al hebben. Afgelopen jaar hebben we veel leuke reacties ontvangen van zowel ondernemers als ook bezoekers en wellicht wil ook jij er dit jaar eentje in de etalage, laat het ons dan weten! Belangrijk om toch even te noemen: de kosten van elektra zijn voor eigen rekening, maar gelukkig is het stroomgebruik beperkt.

We hebben de organisatie Rwin Showtechniek gevraagd om dit jaar opnieuw de projectoren te komen bevestigen. Afhankelijk van de situatie in de winkel wordt ook de wijze van bevestiging aangepast. Projectoren kunnen hangen, op statief worden geplaatst etc.  

Laat ons zo snel mogelijk weten of je geïnteresseerd bent. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hanteren op = op. Bedankt!