Lutje Lokaal: shop, eet, geef een lokaal verhaal!

kokotoko
   Weten waar je moet zijn voor het shoppen, eten of geven van een lokaal verhaal? Dat is Lutje Lokaal! Binnen onze stichting zijn lokale ondernemingen aangesloten die Groningen tot een levendige stad maken. Lutje Lokaal is ontstaan als Groningse versie van het uit Amerika overgewaaide Small Business Saturday, en heeft daarmee een jaarlijks terugkerende feestdag: de zaterdag na Black Friday. Dit jaar is dat 27 november.

Check ook de Facebook pagina of de website www.lutjelokaal.nl 

Nieuwsgierig wie er meedoen? Check dan snel de deelnemerslijst.

Op deze dag zetten ‘de Lutjes’ hun klanten in het zonnetje door iets te organiseren. Bijvoorbeeld een workshop, modeshow, proeverij of live muziek. Ook zijn er Lutjes die cadeautjes of goodiebags uitdelen. De organisatie van Lutje Lokaal zorgt voor extra vermaak met een thema. Voor komende editie is dat ‘verhalen vertellen’.  

Lutje Lokaal is meer dan alleen die ene zaterdag in het jaar. Lutje Lokaal zorgt bijvoorbeeld ook voor collectieve koopavonden zodat jij weet wanneer alle deuren openstaan zodat je een lokaal verhaal cadeau kunt geven met Sint of kerst. Ook staat er een meer zomerse editie van Lutje Lokaal op de planning, maar.. daarover later meer! Dus stay tuned, en we zien je heel graag op zaterdag 27 november!

Lutje Lokaal: shop, eet, geef een lokaal verhaal