Uitnodiging: Nieuwjaarsbijeenkomst & kick-off 'Gianni Versace weken'

Op zondag 29 januari 2023 nodigen wij u en uw partner graag uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de Groningen City Club in het Groninger Museum. 

Tijdens deze avond wordt u ontvangen in de benedenhal van het Museum met een hapje en drankje en toosten we op het nieuwe jaar. Daarna kunt u tussen 18.00 en 19.00 uur de Gianni Versace Retrospective expositie bezoeken. Aansluitend gaan we genieten van een heerlijk buffet en uiteraard is er genoeg gelegenheid om bij te praten en te netwerken. Tot slot nemen wij u tijdens deze avond mee in de activiteiten die gepland staan in de 'Versace weken'. 

GIANNI VERSACE RETROSPECTIVE GRONINGER MUSEUM
 

Met Gianni Versace Retrospective brengt het Groninger Museum de carrière van de excentrieke Italiaanse modeontwerper Gianni Versace, een van de meest invloedrijke couturiers ooit, tot leven. In de kleurrijke, gewaagde en emotionele tentoonstelling nemen zij u mee in een wereld van extravagante kleding en uitbundige catwalkshows, waarin mode, pop en design op spectaculaire wijze samenkomen. 
 
AANMELDEN EN MEER INFORMATIE

De bijeenkomst vindt plaats in het Groninger Museum. Er is beperkte ruimte dus meld u snel aan, deze uitnodiging is uitsluitend voor onze leden (met partner) en voor betrokkenen die op persoonlijke titel zijn uitgenodigd. Voor deze bijeenkomst geldt vol=vol. Mocht u zich hebben aangemeld, maar onverhoopt niet kunnen komen dan horen we dat graag tijdig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op die manier kan iemand anders alsnog deelnemen.