Zwanestraat - Kromme Elleboog leukste winkelstraat van Nederland!

Actueel

De leukste winkelstraat van 2016, dat wisten wij natuurlijk allang maar nu weet ook heel Nederland het, is geworden met een ruime voorsprong op d nummer twee: De Zwanestraat - Kromme Elleboog in Groningen
Nu mag, na een spannende race, de Zwanestraat - Kromme Elleboog in Groningen zich officieel een jaar lang de leukste winkelstraat van Nederland 2016 noemen.
Dit gezellige hoekje van de binnenstad van Groningen waar leuke unieke winkels en gezellige horeca bedrijven zijn gevestigd is vandaag officieel verkozen tot de leukste straat van Nederland.
Alle ondernemers in de Zwanestraat en de Grote Kromme Elleboog gefeliciteerd!
In de verkiezing 'Leukste winkel van Nederland' is de Kaaskop op een prachtige tweede plaats geeindigd. Gefeliciteerd! 

De verkiezing die jaarlijks door NL Streets wordt georganiseerd werd twee jaar geleden gewonnen door de Folkingestraat. De verkiezing "Leukste winkel van Nederland" is al eens gewonnen door Ariola in 2010 en 2015. 

Daarmee heeft Groningen weer een prijs te pakken. Groningen heeft een prachtige volle prijzenkast opgebouwd de laatste jaren. Evenementenstad van het jaar, de beste warenmarkt, meest gastvrije stad van Nederland..Dat is voor 'de jongste stad van Nederland' natuurlijk een prachtige prestatie. Daaraan wordt hard gewerkt door honderden binnenstadsondernemers, de Groningen City Club, Marketing Groningen, de gemeente Groningen en niet te vergeten alle inwoners, bezoekers en studenten die 'Stad' het levendige karakter bezorgen. Misschien moet Groningen, waar iedereen elke dag welkom is, maar permanent worden uitgeroepen tot leukste stad van Nederland...