Anna Nooshin opent Gronings fashion event ‘050&Mode’

Actueel

Anna Nooshin, één van de bekendste en meest populaire modebloggers van Nederland, komt op zaterdag 23 september a.s. naar Groningen voor de opening van het mode-evenement 050&Mode. Dit is het grootste mode-evenement in het Noorden. Meer dan honderd modezaken in de binnenstad tonen hun najaarscollectie 2017 aan het winkelend publiek. Samen geven zij een beeld van de nieuwste ontwikkelingen op mode-gebied en van wat in het Noorden allemaal verkrijgbaar is.

De Groningen City Club, organisator van het evenement 050&Mode is ‘hartstikke trots!’ dat de invloedrijke blogster naar Groningen komt om bij te dragen aan dit mode-evenement.

Anna Nooshin is een jonge en ondernemende vrouw en een inspiratiebron voor zeer veel mensen die geïnteresseerd zijn in mode.
Zij bereikt veel van haar volgers via de social media. Met haar eigen YouTube kanaal genereert ze meer dan 2,5 miljoen views per maand.
Door haar aandeel in OOTD magazine heeft ze meer dan twee miljoen Instagramvolgers per maand. Ook zij is oprichtster van de zeer succesvolle lifestyle website NSMBL.
Anna heeft twee boeken geschreven: ’On top’, een inspiratiegids voor vrouwen en het onlangs verschenen boek ‘On life’ met persoonlijke verhalen over haar eigen leven.
Regelmatig verschijnt Anna op televisie. Bij RTL Boulevard is zij één van de lifestyle deskundigen. In 2016 nam zij deel aan Expeditie Robinson.

Om een Meet & Greet met Anna te winnen moet je een leuke, grappige vlog van 2 minuten maken over jezelf en je favoriete mode item!
De deelnemende modezaken in de binnenstad kunnen ook een Meet & Greet met Anna winnen, zij mogen een leuke vlog van 2 minuten insturen over hun winkel. Anna zal dan naar de winnende winkel komen.

Groningen telt vele modezaken, die samen zorgen voor een zeer breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod op het gebied van mode. Vele modezaken namen de afgelopen jaren al deel aan de Nacht van de Mode!
Voor dit jaar sluiten zij zich aan bij het 050&Mode event, samen met de nieuwe modezaken die zich onlangs in Groningen hebben gevestigd.
De organisatie werkt aan een programma waar op zaterdag 23 september aanstaande meer dan 100 winkels aan mee kunnen doen!
‘Het evenement wordt daarmee een fantastische presentatie van wat Groningen allemaal te bieden heeft op het gebied van mode. En met de komst van Anna Nooshin hebben we er weer een bekende Nederlander bij waarmee de Groningse mode-ambities worden onderstreept!’, aldus een enthousiaste Grace Bregman namens de werkgroep 050&Mode.