Retail Academy 25 april - Retailers futureproof

Retail Academy

Digitale innovaties veranderen de manier waarop het retailspel gespeeld wordt. Het voldoet niet langer om naar één contactmoment te kijken. Consumenten oriënteren zich bijvoorbeeld eerst op het internet, dan in de winkel en kopen uiteindelijk online. Wat betekent dit voor de strategie die retailers hanteren? Professor en ondernemer Deborah Nas duikt dieper in dit vraagstuk en schetst een toekomstbeeld van het retaillandschap die je aan het denken zet.

Met voorbeelden uit binnen- en buitenland illustreert Deborah Nas in haar presentatie de zeven technologieën die retail voorgoed zullen veranderen: Internet of Things, Drones, Robots, 3D-printing, Augmented reality, Virtual reality, Blockchain en Artificial Intelligence. Aan de hand van trends en technologische ontwikkelingen legt zij zowel kansen als bedreigingen bloot voor de fysieke en online winkel. Ze ondersteunt dit alles met inspirerende voorbeelden van de nieuwste innovaties.

”Een interactieve avond die u niet mag missen. Meld u vandaag nog aan!”

Sprekers:

Deborah Nas - Professor TU Delft, Spreker en ondernemer

 

Voor meer informatie over het programma en aanmelding, klik hier. Voor het volledige aanbod van cursussen in 2018, klik hier!