Drempelhulp met subsidie

Toegankelijke binnenstad

Als winkelier wilt u natuurlijk geen klant mislopen. En toch lopen er elke dag potentiële klanten uw winkel voorbij omdat u winkel nog niet toegankelijk is voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Waarschijnlijk helpt u iedereen graag naar binnen maar ook mensen met een beperking zijn graag zelfstandig.

Nederland vergrijst snel waardoor ook het aantal mensen met een beperking groeit. De groep klanten die u misloopt wordt dus snel groter.

En, wist u dat sinds de ratificering van het VN Verdrag alle openbare gebouwen, en dus ook alle winkels, inmiddels toegankelijk moeten zijn voor mensen met een beperking?

Roege International werkt samen met vele winkels en winkelketens en is daarom specialist in specialist in het toegankelijk maken van gebouwen. Hierdoor hebben wij ruime ervaring in zowel standaardoplossingen als maatwerk. Doordat zij al onze standaard drempelhulpen uit voorraad leveren, kunnen zij snel een passende oplossing bieden.

Een drempeloplossing hoeft niet duurt te zijn. Er zijn al drempelhulpen leverbaar vanaf €25.
De Groningen City Club draagt graag bij aan de toegankelijkheid van de binnenstad. Mocht u interesse hebben in een drempelhulp kunt u dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar maken. Wanneer u de drempelhulp via ons aanschaft geven wij u een subsidie van maximaal €50,-.