Training winkeldiefstalpreventie 8 oktober

Retail Academy

Training Week Van De Veiligheid

In de week van 8 t/m 14 oktober 2018 vindt de Week van de Veiligheid plaats. Tijdens deze week zal er op verschillende manieren door de gemeente en bedrijvenverenigingen aandacht gegeven worden aan het onderwerp veiligheid.
Op maandagavond 8 oktober staat er een training "Winkeldiefstalpreventie” gepland. Deze wordt verzorgd door de Groninger Retail Academy. De training "Winkeldiefstalpreventie” zal ook dit jaar op vernieuwende wijze weer leiden tot nieuwe inzichten. Deskundige trainers van de organisatie “Andriessen Criminaliteitspreventie” gaan op verrassende wijze te werk en tonen u beelden, gemaakt met een verborgen camera, die tijdens de training worden gebruikt om te laten zien waar verbeterpunten liggen op het gebied van winkeldiefstalpreventie. Daarnaast worden er verschillende praktijksimulaties uitgevoerd, met ruimte voor eigen inbreng.
Kortom, het belooft een interactieve training te worden, waarbij de ervaringsdeskundigen alle facetten van winkeldiefstal voorbij laten komen.

De training is kosteloos bij te wonen voor ondernemers, filiaalmanagers en medewerkers actief in de detailhandel. Aanmelden is noodzakelijk!