Zet jezelf op de kaart - speciale GCC korting!

Actueel

Dat promotie van je zaak super belangrijk is, weten we allemaal. De Groningen City Club heeft voor haar leden een afspraak kunnen maken met Marketing Groningen die goed kan bijdragen aan de vindbaarheid van winkels in 'Stad'! Je kunt je aanmelden bij Marketing Groningen voor een uitgebreide online vermelding! Maak een perfecte online presentatie op www.toerisme.groningen.nl met meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar. Marketing Groningen verzorgt dan nog eens vertalingen van die pagina in het Engels en Duits.

Wanneer je voor een online vermelding kiest, krijg je voor € 95, - (excl. BTW) een uitgebreide vermelding op toerisme.groningen.nl.
De NAW-gegevens, het telefoonnummer, de link naar je website, e-mailadres en de precieze locatie van jouw bedrijf worden weergegeven. Daarnaast kun je een bedrijfsbeschrijving van maximaal 100 woorden én 3 foto’s aanleveren. Ook kun je extra eigenschappen en faciliteiten toevoegen en bestaat de mogelijkheid om je bedrijf in meerdere categorieën op te laten nemen.

Voor GCC leden kost dit slechts € 50,-!

Dat is een voordeel van € 45,- voor een plek op een veelbezocht podium. Als ondernemer kun je dat eigenlijk niet laten liggen..

Geinteresseerd? Meld je dan voor 10 maart aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk hier voor nog meer mogelijkheden en extra informatie.