HK Living Brand Store winnaar Koninklijke etalagewedstrijd GCC!

Actueel

We hebben een winnaar! 


hk2Na het beoordelen van ruim 170 ingerichte etalages is de jury tot het eindoordeel gekomen. De winnaar van de door de GCC georganiseerde etalagewedstrijd is HK Living Brand Store aan de Oude Boteringestraat 11 te Groningen.  Donderdag 26 april heeft Piet van Dijken namens de jury en de GCC de prijs uitgereikt bij de betreffende winkel. Wat opviel aan de etalage van HK Living Brand Store was de presentatie op de ruit in plaats van in de etalage. Daarop is een doolhof uitgebeeld  met als thema ‘Willem-Alexander meets Maxima’. De eigenaars (Willen en Pier) waren zichtbaar blij met de prijs die hem werd overhandigd; een 3-daags arrangement voor 2 personen naar Munchen, incl. vliegtickets vanaf Eelde Airport en 2 overnachtingen.woonzooi

De tweede prijs is voor Woonzooi in de Zwanestraat. Daar is een mooie combinatie gemaakt van Delfts Blauw met Oranje. Zij winnen daarmee een Diner voor 2 personen bij de Prinsenhof in Groningen. Een derde plaats is voor Broodje van Eigen Deeg aan de Brugstraat. Oud Hollandse spellen sieren daar de etalage op.Daarmee hebben ze een heerlijke lunch gewonnen bij Bellami's. De jury heeft een hele klus gehad aan de beoordeling. Het is duidelijk dat veel ondernemers dit als een mooie kans hebben gezien de etalage ‘op te leuken’ met het oog op het koninklijke bezoek van aanstaande vrijdag!

broodjevaneigendeegNet buiten de top 3, maar wel in het oog springend waren volgens de jury ook de etalages van Sportel Brillen en De Koning aan de Nieuwe Ebbingestraat, Wirwar aan de Oude Kijk in 't Jatstraat, Catwalk in de Oosterstraat en de Junior Shop aan het Akerkhof. Maar uiteindelijk gaat het erom dat heel veel etalages in 'Oranjestijl' zijn aangepast, waarmee we de stad een passende outfit hebben gegeven voor het vieren van Koningsdag.

De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door Internoord Reisbureau Oosterstraat, Groningen Airport Eelde , Bellami's en Prinsenhof Groningen.