Creatieve acties op Visit Groningen

Actueel

De kans is groot dat ook jouw bedrijf (geheel of gedeeltelijk) gesloten is door het coronavirus. Maar gelukkig ben jij als echte Groninger creatief en zet je door!

Meld jouw thuistip aan, dan zorgt Marketing Groningen ervoor dat het wordt toegevoegd aan de thuistips. Samen maken we er het beste van!

Er zijn veel verschillende soorten thuistips en er komen continu nieuwe, verrassende initiatieven binnen. Alle initiatieven die binnen komen worden toegevoegd aan de thuistips mits de initiatieven lokaal zijn (gericht op inwoners van Groningen, dus geen landelijke initiatieven) en nieuw/door de corona crisis ontstaan (bezorgde jouw bedrijf altijd al thuis, dan wordt het thuisbezorgen nu niet beschouwd als een nieuw initiatief). Let op: het kan soms een aantal dagen kan duren voordat de nieuwe thuistip zichtbaar is op de website omdat er een grote hoeveeltijd tips binnen komt.

Ter inspiratie sommen wij graag een aantal initiatieven voor je op. Zo schakelt CafĂ© de Toeter voorlopig over op een wekelijkse livestream-pubquiz, verzorgt Open Yoga iedere dag een online yoga les, kan er een kijkje achter de schermen bij de verzorging van zeehonden genomen worden via de live-stream van het Zeehondencentrum in Pieterburen, kookt Restaurant 't Feithhuis voor de voedselbank, bezorgt Wadapartja een borrelbox aan huis, geeft het Groninger Museum thuisblijvers iedere week een nieuwe creatieve opdracht waarmee kans gemaakt wordt op leuke prijzen en trakteert 't Koetshuys door de waarde van de door de klant aangeschafte dinerbon te verhogen. Benieuwd naar alle initiatieven? Bekijk dan alle thuistips op de thuistips pagina.

 

Bron: Marketing Groningen