Behoeftepeiling: wat houdt je nu het meeste bezig en waar ben jij mee geholpen?

Corona update

De Groningen City Club werkt intensief samen met allerlei partners, zo ook met MKB Noord en de provincie Groningen.

In het kader van het programma Jouw Zaak Jouw Toekomst is er een vragenlijst opgesteld voor retailers om de behoeftes die er op dit moment zijn te peilen. De Corona-crisis heeft namelijk een enorme impact op de retailsector en verandert de manier waarop wij consumeren en winkelen. Samen met het programma Jouw Zaak Jouw Toekomst van de provincie Groningen en MKB Noord, willen we retailers versterken en de sector toekomstbestendig maken. Naast het bestaande aanbod van de Groninger Ondernemers Academy onderzoeken we de mogelijkheid om gezamenlijk te komen tot een breder aanbod voor individuele retailers (en horecaondernemers) en winkeliersverenigingen. 

Maar wat zijn juist nĂș de belangrijkste vragen en thema's die bij retailers leven?
En red je jezelf (of samen met anderen) bij het aangaan van alle uitdagingen of heb je behoefte aan ondersteuning?
En op welk vlak dan en in welke vorm?

Om dit soort zaken op te halen, delen we graag de behoeftepeiling met je, welke is opgesteld door MKB Noord en de Provincie Groningen.

Praktische informatie over de peiling
Het invullen van de behoeftepeiling neemt ongeveer 10 minuten van je tijd in beslag. De resultaten van de peiling worden gebruikt om inzicht te krijgen in de behoeften van retailers en het aanbod van Jouw Zaak Jouw Toekomst en het beleid van de provincie Groningen waar mogelijk aan te passen. Zo willen we retailers verder helpen. De resultaten worden geanonimiseerd, dat wil zeggen niet herleidbaar naar individuele winkels of personen, weergegeven. Dit geldt overigens niet voor de best practices die je (eventueel) met ons wilt delen. Je kunt de peiling anoniem invullen, maar als je de resultaten wilt ontvangen, kun je ook je gegevens achterlaten. 

Wil je de peiling uiterlijk 1 mei 2020 invullen? Alvast bedankt voor je medewerking. Uiteraard mag je deze behoeftepeiling doorsturen naar collega-winkeliers, graag zelfs. 
Bij vragen kun je contact opnemen met het secretariaat van de Groningen City Club op 050-3133711

Klik HIER om direct naar de behoeftepeiling te gaan.