THEMA'S

Bereikbaarheid

VERKEER & TOEGANKELIJKHEID

Op deze pagina vind u links en informatie over de bereikbaarheid van Groningen.

Klik hier voor de presentatie over de Zuidelijke Ringweg.

Detailhandel

DETAILHANDEL & INNOVATIE

Detailhandel en Innovatie 

De commissie Detailhandel en Innovatie houdt zich onder leiding van commissievoorzitter Berend Ziengs bezig met verbeteren en toekomstproof maken van de binnenstad van Groningen. Dat kan betekenen dat binnen de commissie zaken besproken worden met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, markten en het creëren van draagvlak voor experimentele detailhandel.

Gastvrijheid

nieuwsbrief Inpakhuis

Groningen pakt je in!

Met Sinterklaas en Kerst in aantocht is de stad Groningen natuurlijk dé plek om leuke, bijzondere en verrassende cadeaus te kopen voor familie en vrienden. Alle ondernemers in de binnenstad van Groningen bieden in de laatste maand van het jaar een mooie en vooral unieke extra service voor het winkelend publiek. In de maand december kun je cadeaus die je in de Groninger binnenstad koopt feestelijk laten inpakken in het Inpakhuis in de Zwanestraat. Dit is een gratis service, mogelijk gemaakt door ondernemers in de binnenstad, studenten van Mesacosa, de Groningen City Club en de gemeente Groningen en met steun van Marketing Groningen. Het Inpakhuis bevindt zich aan de Zwanestraat 35 in het pand van Mesacosa en krijgt wederom een enorm cadeau aan de gevel. En om te vieren dat de slogan 'Er gaat niets boven Groningen' 30 jaar bestaat, wordt elk cadeau daar voorzien van een extra Gronings tintje. Bovendien is het Inpakhuis sfeervol ingericht en altijd gezellig! 

De officiële opening is op dinsdag 3 december om 17.00 door wethouder Paul de Rook en ‘Kortings-Groningin’ Gea Kramer. De eerste honderd mensen die een pakje bij het Inpakhuis laten inpakken, krijgen een unieke chocoladeletter in het nieuwe lettertype van Groningen cadeau.

Het Inpakhuis bevindt zich aan de Zwanestraat 35 in het pand van Mesacosa en is geopend op onderstaande dagen en tijden.


3 t/m 5 december           13.00 – 21.00 uur.

Tot de Kerst:

Elke donderdag               13.00 – 21.00 uur

Elke vrijdag                       13.00 – 18.00 uur

Elke zaterdag                   11.00 – 18.00 uur

Elke zondag                      12.00 – 18.00 uur

Uitgezonderd:

23 december                    tot 21.00 uur

24 december                    tot 17.00 uur