Home 9 Korting Algemene ondersteuning

Korting advies Online Marketing en communicatie

Online marketing valt niet meer weg te denken als het gaat om positionering van je bedrijf, het vermarkten van je producten en het optimaliseren van je site. Als je dat zelf wilt doen, kost dat echter wel veel tijd. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in het up to date houden van je kennis. Een gespecialiseerde partij daarvoor inschakelen is in veel gevallen verstandig!

Working Service adviseert en ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun Online Marketing. Dat doen ze op locatie of op hun kantoor ‘de Entrepreneur’, Herestraat 113 te Groningen. Met kwaliteit en service leveren zij een positieve bijdrage aan de Online Marketing en Marketingcommunicatie van uw organisatie. Uitgangspunt is het communicatieplan of marketingplan. Ze ontwikkelen een strategie en selecteren voor uw organisatie de meest geschikte communicatiemiddelen.

De impact van de acties volgen ze op de voet door monitoring en analyse van de behaalde resultaten.

Naast Marketingcommunicatie zijn de meest bekende Online Marketing instrumenten die zij hanteren Google Analytics, Zoekmachineoptimalisatie (SEO), E-mailmarketing en Sociale Mediamarketing. In Nederland voeren zij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uw Online Marketing opdracht(en) uit.

Ondernemers die aangesloten zijn bij de GCC te kunnen tegen een speciaal tarief ondersteuning krijgen met Online Marketing en Communicatie. Het aanbod is een gratis spreekuur waar ondernemers/winkeliers met vragen over online marketing terecht kunnen. Leden ontvangen na dit gesprek 15% korting op het uurtarief voor Online Marketing en Communicatie diensten.

Working Service
Tel: 06-338 583 28
E-mail: a.adams@workingservice.nl
www.workingservice.nl

Bezoekadres:
Herestraat 113, Groningen