Home 9 Kortingen

Kortingen

Korting advies Online Marketing en communicatie

Online marketing valt niet meer weg te denken als het gaat om positionering van je bedrijf, het vermarkten van je producten en het optimaliseren van je site. Als je dat zelf wilt doen, kost dat echter wel veel tijd. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in het up to date houden van je kennis. Een gespecialiseerde partij daarvoor inschakelen is in veel gevallen verstandig!

Korting collectieve zorgverzekering

De Groningen City Club is lid van MKB Nederland. MKB Nederland heeft een afspraak voor een collectieve zorgverzekering voor haar leden met Menzis gemaakt. Om haar eigen leden keuzevrijheid te laten behouden heeft de Groningen City Club daarnaast zelf een overeenkomst voor een collectieve zorgverzekering afgesloten met De Friesland Zorgverzekeraar.

Korting Financiele ondersteuning

Iedere ondernemer heeft bij tijd en wijle een derde nodig die meekijkt en meedenkt over de cijfers, zowel in controlerend opzicht als voor advies. VDW accountancy B.V. wil in financiële zaken graag partner voor de GCC-leden zijn.

Korting Juridische ondersteuning

Ondernemers hebben zo nu en dan behoefte aan ondersteuning om hen door wet- en regelgeving te helpen. De ene keer om naar de ondernemingsvorm te kijken, de andere keer om een geschil op te lossen in de zakelijke, maar ook in de privé-omgeving.

 

Korting Makelaarsondersteuning

Vrijwel elke ondernemer maakt gebruik van een fysieke locatie om zijn werkzaamheden, deels, uit te voeren. Een pand kopen of huren, op welke locatie, voor welke prijs, met welk serviceniveau. Het zijn enkele aandachtsgebieden waar de ondernemer naar kijkt. GCC-leden kunnen daarbij ondersteuning krijgen van DTZ Zadelhoff.

Korting Promotieondersteuning

Klein of groot, zzp’er of filiaalbedrijf: iedere ondernemer wil het eigen bedrijf zo goed mogelijk in beeld brengen bij potentiele klanten. Dat varieert van een eenregelige kreet tot een megagrote advertentie. Voor de herkenbaarheid van de onderneming is een eigen duidelijke huisstijl aan te raden. NDC mediagroep heeft dit en meer in huis om GCC-leden te helpen hun klanten nog beter te bedienen.

Korting Medisch specialistische zorg

Voor alle medische problemen die te maken hebben met ziekteverzuim. Ook bij discussies over arbeidsongeschiktheid percentages, loonsancties en letselschade, in welke vorm dan ook, helpen we snel.