Er zijn nog ondernemersvouchers beschikbaar om je dienstverlening een impuls te geven

Ondernemers die hun dienstverlening een boost willen geven, kunnen daarvoor nog een voucher aanvragen bij de Groningen City Club (GCC). Met de voucher, ter waarde van 500 euro, kunnen ondernemers hun bedrijfsvoering een impuls geven op allerlei manieren. Volgens de GCC zijn er nog genoeg vouchers beschikbaar.

De voucherregeling is in 2021 door de GCC geïntroduceerd als onderdeel van de coronatoolkit voor ondernemers. Ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Groningen kunnen de voucher besteden aan iets wat de dienstverlening van het bedrijf ten goede komt. Voorwaarde hiervoor is dat het geld besteed wordt aan een externe dienst of ingehuurde expertise. “En dat is heel breed”, legt Erwin Mulder van de GCC uit. “Denk bijvoorbeeld aan een training voor medewerkers, juridisch advies, een coachingsessie of een bedrijfsscan.”

Zo kunnen professionals uit verschillende branches ondernemers op individuele basis ondersteunen of begeleiden in de vragen die zij hebben of de ontwikkeling die zij doormaken.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in de voucher, of die meer willen weten over de regeling, kunnen mailen naar info@groningencityclub.nl. Het aanvragen van de vouchers kan in elk geval nog de hele maand december, maar de GCC is met de gemeente Groningen in gesprek om de vouchers ook nog in 2023 beschikbaar te stellen.

Tekst: GROC