Het bestuur van de Groningen City Club nodigt je graag uit om samen met ons op maandag 5 juni de Future Store én het centrum van Arnhem te bezoeken. Een inspiratiereis voor relaties, kennisinstellingen en natuurlijk ondernemers in de detailhandel en horeca!

Future Store & centrum Arnhem
De Future Store is een online winkel in een fysieke omgeving. In de store zullen we zien welke mogelijkheden een fysieke store biedt, op basis van allerlei hedendaagse technologieën. Het is een voorbeeldstore waar online technieken worden ingezet om offline shoppen voor de consument aantrekkelijk te maken. Producent, merk en retailer kunnen nieuwe businessmodellen en technieken inzetten om de consument tijdens de customer journey op alle touchpoints te bedienen. In de Future Store laten zeons zien hoe dat werkt. Aansluitend verkennen we de binnenstad van Arnhem en ervaren we op thema’s als vergroening, duurzaamheid, samenwerking, marketing etc. hoe in Arnhem wordt (samen) gewerkt.

Wat we gaan doen…
Na een kort welkomstwoord in de Future Store zullen wij (afhankelijk van de omvang van de groep) in twee groepen opsplitsen, waarbij iedere groep op een ander punt met de rondleiding zal starten. Tijdens de rondleiding maken we in een real life omgeving kennis met de nieuwe digitale mogelijkheden. We zien en ervaren innovaties die nu al inzetbaar zijn. Geen ingewikkelde termen, alles wordt in heldere taal uitgelegd. Na de lunch volgt een retailsafari door het centrum van Arnhem onder begeleiding van centrummanagement Arnhem en de gemeente Arnhem. We sluiten af met een borrel en een hapje.

Programma 5 juni 2023
08.00 uur: Vertrek vanuit Hoogkerk (08.15 uur: Groningen CS / 8.35 uur: Assen – Carpoolplaats Kloosterveen)
10.00 uur: Aankomst Arnhem en ontvangst
10.30 uur: Aanvang rondleiding ( in twee groepen ) inclusief lunch
13.30 uur: Retailsafari binnenstad Arnhem
15.45 uur: Vrije tijd
16.30 uur: Drankje en hapje
18.30 uur: Vertrek bus richting Groningen
20.30 uur: Aankomst Hoogkerk (19.45 uur: Assen / 20.05 uur: Groningen CS)

Meld je vandaag nog aan voor deze inspiratiereis! Dit kan door een email te sturen naar erwin.mulder@groningencityclub.nl.