Graag nodigen wij u uit voor een ontvangst op het Stadhuis van Groningen met aansluitend een bezoek aan Eurosonic op woensdag 17 januari 2024 vanaf 19:00 uur.

Eurosonic Noorderslag is hét showcasefestival voor popmuziek in Europa en onlosmakelijk verbonden aan Groningen. Van woensdag 17 t/m zaterdag 20 januari 2024 ontmoeten ruim 40.000 bezoekers uit de hele wereld elkaar in Groningen. De conferentie biedt ruimte aan meer dan 150 paneldiscussies, interviews, keynotes over actuele ontwikkelingen in de muziekindustrie. ‘s Avonds treden op allerlei locaties in de binnenstad Europese acts op.

Zaterdag staan opkomende Nederlandse artiesten centraal tijdens Noorderslag. Meer informatie over de conferentie en het festival vindt u op www.esns.nl

ESNS biedt podium aan jong talent uit heel Europa. Het is dé gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken over innovatie, creativiteit en talent-ontwikkeling. Onder de noemer Transition, Tech & Tunes organiseren wij een 3-daags programma in het ‘House of Connections’ van de Rijksuniversiteit Groningen gericht op de thema’s Energietransitie, Waterstof, Future of Technology, Digitalization en Sustainability. Zie het programma

https://www.rug.nl/society-business/house-of-connections/transition-tech-tunes  .

Woensdag 17 januari vindt Music meets Tech, MxT, plaats, een conferentie voor startups, scale-ups en investeerders op het snijvlak van technologie en muziek, gericht op innovatie in de creatieve technologie industrie. Voor meer informatie zie MXT 2024 | (https://mxtconference.com/ ) .

ESNS wordt ondersteund door het Ondernemersfonds Groningen, Gemeente Groningen en Provincie Groningen; en deze ontvangst op het stadhuis door sponsoren in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland Groningen. U kunt zich – tot uiterlijk maandag 8 januari 2024 – aanmelden via deze link. De capaciteit in het Stadhuis is beperkt; meldt u daarom snel  aan. U ontvang uiterlijk vrijdag 12 januari 2024 uw ticket. Deze uitnodiging is persoonlijk en geldt niet voor introducés.

Wij zien u graag woensdag 17 januari 2024 vanaf 19.00 u in het stadhuis in Groningen!

Hartelijke groet,

Carine Bloemhoff, Wethouder EZ, Gemeente Groningen

Xandra Groenewold, Voorzitter, Ondernemersfonds Groningen

Frans Vreeke, Directeur a.i., Eurosonic Noorderslag