Ze zijn inmiddels al een aantal maanden bezig met het thema toegankelijkheid in het mooie Groningen. Je hebt al wel eens eerder van ze gehoord en ze hebben niet stilgezeten in de tussentijd.  Team Hieroo nodigt je dan ook graag uit voor een middag die in het teken staat van toegankelijkheid. Reserveer dinsdag 18 juni in je agenda van 13:30 tot 18:00!

Uitnodiging

Team Hieroo wil ondernemers en bewoners graag bewust maken van toegankelijkheid. We gaan met zijn allen de Steentilstraat actief betrekken bij dit thema. We gaan langs bij ondernemers die hun onderneming op toegankelijkgroningen.nl kunnen zetten. Ook gaan we graag met elkaar in gesprek. Wat betekent toegankelijkheid voor jou? Hoe zorgen we samen voor een toegankelijk Groningen? Hiervoor bouwen we een stand in de Steentilstraat.

Team Hieroo heeft voor de Steentilstraat gekozen na een gesprek met Eric Bos van de Groningen City Club. Via hem hebben we gehoord dat de Steentilstraat al bezig is met dit thema, bijvoorbeeld omdat de stoepen daar totaal niet toegankelijk zijn. Via Eric kwamen we bij Luciano, voorzitter van de winkeliersvereniging van de Steeltilstraat zal de uitnodiging met de ondernemers delen en zij weten dus dat wij langskomen. 

Graag nodigt Team Hieroo jou uit om bij deze middag aanwezig te zijn. We willen met zoveel mogelijk mensen bewustwording vergroten en toegankelijkgroningen.nl op de kaart zetten. Help jij ook een handje mee? Er zitten meer dan 50 ondernemingen in de Steeltilstraat en we willen natuurlijk zo veel mogelijk van deze ondernemers op toegankelijkgroningen.nl krijgen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Tijdschema

13:15 – 13:30 Inloop 

13:30 – 14:00 Gezamenlijke kick-off

14:00 – 17:00 Langs ondernemers en bewoners

17:00 – 18:00 Borrel

 Ben je erbij?

Voor meer informatie kun je mailen met: sterre.degraaf@hieroo.nl

Foto: Steve Buissinne